2014. május 17., szombat

Sziasztok!


Nos, eljött egy olyan pont a blog történetében, mikor nem tudom, merre tovább. Erőteljesen gondolkodom, hogy befagyasztom ezt a történetet, ugyanis akár hiszitek, akár nem, egyszerűen vagy időm, vagy energiám nincs tovább írni a történetet. Általában hajnal kettőig dolgozom, a fennmaradó időmben pedig örülök, ha alhatom, és nem akarom az írásra a pihenőidőmet áldozni.
Nem tudom, hogy mennyire lenne számotokra ideális, ha tényleg csak nagyon kiszámíthatatlanul - talán havonta egyszer tudnék csak - jelentkeznék az újabb és újabb fejezetekkel, attól függően, időm hogyan engedi.
Igyekszem megoldást találni valami módon, mert nem akarlak cserben hagyni benneteket, viszont kíváncsi lennék a véleményetekre. Vártok az újabb fejezetekre türelmesen - akár nagyon sokat is - vagy fagyasszam a történetet mindaddig, míg kissé több időm nem lesz, hogy foglalkozzam az írással?
Legyetek szívesen írjatok véleményt, sokat segítenétek vele, hogy mégis merre tovább...

6 megjegyzés:

  1. Kedves prophecy!
    Sajnálom, hogy eljött ez a döntés az életedben, de megértem. Természetesen én még szeretném tovább olvasni a történetet, így megpróbálok türelmes lenni, remélem, vagyunk néhányan, akik így vannak ezzel. Sok szerencsét kívánok a továbbiakban!

    Cleo

    VálaszTörlés
  2. Szia

    Hát szomoru volt erre ébredni ma, de én teljesen megértem h nehéz neked ezért én úgy gondolom, van annyi türelmem és szeretem annyira az irásaid, hogy kivárom a folytatást bármikor is legyen az :)
    Sok szerencsét és kitartást neked :)
    Tike

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Igazán sajnálom, ezt a hírt de természetesen megértem(jük) és én hajlandó lennék akár havonta egyszer is olvasni csak hiszen egy ilyen tökéletes oldalért nagyon kár lenne ha befagyasztanád, imádom az összes történetet, és nem tudom ki hogy van vle, de én mindig szeretem a régebbi már befejezett történeteket is olvasni, szóval igen én nagyon szívesen várok, és olvasom a régebbi törikent szerintem semmiképp ne fagyaszd be!! :)
    Puszi Nika

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy így alakult. De, szerintem írjad a fejezeteket tovább, amikor időd, és ihleted is van, mi olvasók pedig megelégszünk azzal,hogy akár csak havonta 1 részt olvashatunk. Én személy szerint rendszeresen fellátogatok a blogodra, hogy hátha hoztál új fejezetet, így ha egy hónap múlva lesz a kövi, akkor sem fogok lemaradni, vagy elfelejteni, mert mindig bekukkantok :-)

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy így alakult. Én úgy gondolom, hogy ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire van időd és kedved írni egy fáradtságos nagy után. Mi megvárunk a kérdés az, hogy nem-e plusz teher neked. Remélem töretlen kedvel és ritkábban de találkozunk


    Valoriee

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Teljesen megérteném, ha emiatt befagyasztanád, viszont én hajlandó vagyok várni. Egy ideje nem voltam az oldalon, de rendszeresen visszalesek, van-e valami, csak nem nagyon szoktam írni :) Egy másik blogon egy szuperjó történet utolsó előtti fejezetét 2013. márciusában tette fel az író. Most tette fel a következőt nem rég. (Komplett könyvet ír, és teljesen átdolgozza az utolsó fejezeteket, emiatt hossző a várakozási idő) Azóta is várjuk, hogy mikor kerül fel új :) Tehát szerintem folytasd, mindig szívesen olvastam a történeteidet, engem nem zavar a hosszú várakozás. Azóta látom, van egy új fejezet, azt még nem olvastam, majd mindjárt :) Persze csak akkor, ha emellett jut elég időd a pihenésre.

    VálaszTörlés