2015. június 28., vasárnap

Születésnapi oneshoot

Ezt a fanfictiont most soron kívül, Szonja kérésére hoztam, aki a barátnőjét szerette volna meglepni születésnapja alkalmából egy történettel.
Remélem tetszeni fog az ünnepeltnek, és én is kívánok ezúton nagyon boldog születésnapot Katának!

Paradise City
avagy Nate, a perverz

Kata kissé fáradt léptekkel rótta a hotelfolyosó mélyvörös szőnyegét. Noha már felöltözött – bár nyilván a tengerparton sem egy szál semmiben rohangált – az extra rövid farmernadrág, és az ujjatlan póló sem sokat takart a testéből. Szőke hajába tejfölfehér csíkokat szívott a nap, és mivel szandáljait a kezében lóbálta, a lábáról még mindig lepergett néhány homokszem, egyenes vonalát mutatva az útirányának.
Tényleg jó ötlet volt Bora-Borára jönniük Nat-el. A fiú ötlete volt az egész, és amint előállt vele, hogy a forgatási szünetet valahol Atlantától távol, pálmafák árnyékában töltsék, Kata azonnal lelkesen rábólintott.
Hát, pálmafák aztán tényleg voltak. Meg 24 karátos aranyhomok a tengerparton, előre bodorított bárányfelhők az égen, a cápák a vízből hatóságilag voltak kitiltva. A hely olyan volt, mint egy kis darab földre költözött Mennyország. Egyszerűen tökéletes… lett volna, ha Nat a ma délutánt nem azzal töltötte volna, hogy a szobában marad, arra való hivatkozással, hogy sürgősen meg akarja nézni a legutolsó Comic Con sajtóvisszhangját. Kata ismerte már barátját annyira, hogy tudja, tűkön ülve várja a közönség reakcióit Kol visszatérésével kapcsolatban. Pár percig kérlelte ugyan Nate-et, hogy legalább egy óra hosszára tartson vele, ne egyedül kelljen elterülnie a tengerparti törülközőn, de mikor a fiú sokadszor is visszautasította, Kata belátta, hogy momentán az esetlegesen beköszöntő apokalipszis sem tudná barátját elmozdítani a laptop elől. És mivel eddig szinte a napok minden percét együtt töltötték, meg sem haragudott rá. Istenem… a férfiaknak is szüksége van néha némi privát szférára.
Kata az ajtó előtt állva kihúzta a kissé megviselt hajgumit, mire hosszú szőke haja a vállára borult. Elővette sortja apró zsebéből a kulcsot, aztán belökte az ajtót.
- Megjöttem, édes! – trillázta jókedvűen, aztán a szandálokat lehajítva egyenesen a hálószobába trappolt, hogy ott aztán megálljon a küszöbön, hogy aztán kissé értetlenkedve nézze Nate reakcióját.
A fiú a rajtakapottak mozdulatával rezzent össze egész testében, majd lehajtotta a laptop tetejét. Kata nem tudta eldönteni, napszúrást kapott-e és képzelődik, vagy valamiféle pír kezdett el játszani a fiú képén.
- Hamar megjöttél – szedte aztán magát össze hamar Nate, és a laptopot letéve az öléből, felkelt, hogy megcsókolja barátnőjét. – Mmm… isteni tenger illatod van – mormolta közben a fülébe, aztán egy apró csókot lehelt Kata vállára, és átölelte.
- Na halljam, hány férfi kapott ma szívrohamot a gyönyörű barátnőm láttán? – érdeklődött vigyorogva, mire a lány elnevette magát.
- Nem sok. És ha ma velem jöttél volna, akkor még ennyi sem kapott volna. Ha a barátom ott van, nyilván nem mernek hosszan vizslatni. Vedd tudomásul, a te lelkeden szárad a jelenlegi állapotuk – mosolygott Kata jókedvűen, aztán a laptop felé pislogott. – Legalább megérte a szobában aszalnod magad?
- Meglehetősen – bólogatott Nate. – Egész jó a sajtóvisszhang. A rajongóké is. Valami azt súgja, ha Kol, mármint az eredeti Kol visszatér a sorozatba, nem fogják lángba borítani a felháborodott rajongók a stúdiót – engedte el a fiú Kata derekát. – Tiszta homok vagy, bébi – tette hozzá, mikor tenyerébe tapadt néhány, még mindig nedves homokszem. – Mit szólsz egy közös zuhanyhoz?
- Benne vagyok – bólogatott a lány. – A zuhanyzás magában is csábító, de ilyen partnerrel, mint Ön, Mr. Buzolic, egyszerűen ellenállhatatlan ajánlat.
- Akkor megyek, és engedek vizet. Siess utánam – kacsintott Nate Katára, majd ott hagyta, és nemsokára már csak a víz zubogását lehetett hallani a fürdőszoba irányából.
Kata ledobta magát az ágyra, és nekifogott, hogy ülve kihámozza magát a sortból. Közben eszébe öltött, hogy Nate, valahányszor tusol, mindig énekel valamit, mintha csak törvény írná elő a zuhany alatti kornyikálást. Elvigyorodott a gondolatra, mert noha barátjával külső, és természet terén is bőkezűen bánt a természet, a megfelelő énekhangról elfelejtett gondoskodni. Kata legalábbis úgy érezte, minden alkalommal, ha Nate rágyújt valami nótára, azonnal elrozsdásodnak a vízvezetékek a falban.
Hogy ezúttal megelőzze a fülsértő dallamok kitörését a fiúból, keresni kezdett valami zeneszámot, mikor eszébe villant, hogy egész jó kis mixet hallgatott tegnap este. A weboldal, és a dal címét is sikerült azonban elfelejtenie, így aztán fellapozta a webes előzményeket. De el sem jutott odáig, hogy megnézze a tegnapi meglátogatott oldalakat, ugyanis azonnal egy meglehetősen érdekes lista villant a szemébe… ráadásul mindegyik a ma délutáni órákra datálódott.
- Fanfiction, fanfiction, fanfiction… - motyogta, értetlenül nézegetve a különféle weboldalak címeit. Hát, az fix, hogy ezeket nem ő olvasta… már csak azért sem, mert ezekben az időpontokban ő éppen a 45 fokos bora-borai nappal aszaltatta magát a parton.
Merő kíváncsiságból megnyitott egy fictiont, és néhány mondat átfutása után a vörös egy különleges árnyalatát vette fel a feje. Atyaég… mintha egy pornófilm forgatókönyvét olvasná! A harag finoman szólva is kezdett gyűlni benne. Hát ez remek. A pasija, akit szeret, és aki elvileg őt is szereti, inkább lemond a társaságáról csak azért, hogy mindenféle szextörténeteket olvasgasson!
Nate, aki időközben nem tudta elképzelni, mi tart a lánynak ennyi ideig egy vetkőzésen, meglehetősen meglepődött, ahogy a szobába visszatérve már nem a vidám, és odaadó Katát látta az ágy előtt ácsorogni, hanem egy hideg jégszobrot, akinek ezzel ellentétben olyan villámokat szórtak a szemei, hogy a főisten Zeusz is fehérre sápadt volna az irigységtől.
- Mi az? – vonta össze a fiú a szemöldökét. – Mi történt?
Válasz helyett Kata csak Nate felé fordította a kezében tartott laptopot. Mikor a fiú rájött, hogy megtalálták a délutáni olvasmányait, úgy érezte magát, mint a nyálcsorgató férfiak a tengerparton. Konkrétan néhány másodpercnyire a totális szívrohamtól.
- Fanfiction, Nate? – emelkedett Kata hangja olyan magasságokba, hogy azt már jóformán csak a denevérek hallották. – Komolyan? Képes voltál ma egész délután a szobában kuksolni, hogy szexsztorikat olvasgass magadról… ráadásul mindenféle élő, meg kitalált nőkkel? – emelte meg a lány a kezében tartott gépet, mire Nate hátrált egy lépést, mintha csak attól tartana, hogy a következő lépésként a laptop a fején fog csattanni.
- Ezek szerint én már nem vagyok neked elég? Jobban kielégítik az elvárásaidat az efféle szemetek? Vagy perverz lettél?  – keseredett el a lány teljesen. Ő eddig azt hitte, hogy szexuális téren is remekül összeillenek. Lehet, hogy tévedett?
- Félreérted… - rázta meg a fejét Nate hevesen. – Nézd, megértem, ha kiakadtál, de elmagyarázhatnám, mielőtt egy mozdulattal letéped a fejemet? – kérlelte Katát, mire a lány egy bosszús fújással bólintott. Azt azért mindenesetre komolyan fontolóra vette, hogy Nate ma éjjel a nappali kanapéján fog aludni.
- Megnéztem a múltkori Comic Con összefoglalóját – kezdett bele Nate a magyarázatba, és elővigyázatosan megközelítette Katát. – Itt van, látod? – bökött az előzmények egy pontjára. – A VD panelban Ian azzal viccelődött, hogy a jelek szerint hamarosan le fogják taszítani a trónról, mert rólam lassan több ilyen történet születik meg, mint róla. És ráadásul nagyon sok történetben – vágott fintort Nate – nem is nőkkel hoznak össze.
- Ez undorító – húzta el a száját Kata.
- Igen, tudom – vont vállat Nate. – De nem vagyok egyszemélyes erkölcsrendészet, hogy betiltassam ezeket. De várj, megmutatom a videót – kattintott párat, hogy aztán felhangozzanak Ian Somerhalder szavai, alátámasztva a fiú által elmondottakat.
- Szóval, kíváncsi voltam, miket irkálnak rólam, hát kerestem egy pár történetet. Valahogy egyik sem a személyiségemre helyezte a hangsúlyt, ha érted, mire célzok – morogta aztán Nate. – Hidd el, csak a kíváncsiság hajtott, semmi más. Nem tetszenek az ilyen történetek, és nem voltak hatással rám. Nem csináltam magammal közben illetlen dolgokat. Miért is kéne? Hiszen téged szeretlek – pislogott aztán a lányra Nate kiskutya szemekkel. Tudta, hogy ez a bűnbánó arc mindig hatásos.
Most is az volt. Kata sóhajtott egyet, aztán biccentett.
- Hát jó… de ha megtudom, hogy más lányokra gondolsz, vagy hogy ezeken a sztorikon élvezkedsz, akkor istenemre esküszöm, hogy… - a mondatot már nem tudta befejezni, mert Nate az ágyra döntötte, aztán fölé mászott úgy, hogy mozgásképtelenségre kényszerítette.
- Akarod, hogy bebizonyítsam, hogy csak téged szeretlek? – vigyorgott a fiú, és teleszórta csókokkal a lány nyakát, aztán a szemébe nézett.
- Nem kell bizonyítanod semmit – rázta a fejét Kata. – Csak hirtelenjében sokkot kaptam. Valahogy nem túl szívderítő azt olvasni, hogy néhányan abba képzelik bele magukat, hogy a pasimmal művelnek meglehetősen illetlen dolgokat.
- Hm, nézd a dolgokat más szemszögből – mosolygott Nate. – Ők csak képzelegnek. Viszont te vagy itt velem. Téged hoztalak magammal, téged ölellek magamhoz minden éjjel. Te vagy nekem a bizonyos másik felem. De ugye ezzel te is tisztában vagy? – simított végig a lány arcán, aki immár sugárzó mosollyal bólintott.
- Az a szerencséd, hogy ez tényleg így is van – emelte fel a fejét, hogy megcsókolja Nate-et. – Szóval, akkor most már mehetünk tusolni? Levetkőztethetsz – súgta csábosan, mire a fiú felugrott az ágyról, ölébe kapta a lányt, hogy eltűnjön vele a fürdőszoba irányában.

Kicsivel később, mikor már odakinn beköszöntött az éjszakai sötétség, és Kata a vállára borulva aludt, Nate mosolyogva nézte a mennyezeten vibráló, kintről beszűrődő színes fényfoltokat. Tényleg jó ötlet volt a bora-borai kirándulás. A lánykéréshez pedig tökéletes hely. A gyűrű, amit még utazás előtt kiválasztott, ott pihent, mélyen elrejtve a bőröndjében. A holnapi vacsora alatt pedig felteszi élete legnagyobb kérdését. Biztosra vette, hogy igen lesz rá a válasz.

Vége




5 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Nagyon nagyon köszönöm, hogy megírtad neki, mert nagyon jó lett, nagyon tetszett nekem! :)
    Már írtam neki, hogy fent van, de méf lehet alszik. :D Majd ráveszem, hogy kommenteljen ő is, de szerintem nagyon tetszeni fog neki! :)
    Tényleg nagyon köszönöm még egyszer! :)
    Audifan :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) a kövi történet kiről fog szólni? Nagyon kíváncsi vagyok rá és elaludni sem tudok szinte xd :)

    VálaszTörlés
  3. Valószínűleg egy saját szereplő-Joseph Morgan-Daniel Gillies szerelmi háromszög lesz a történet. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi és 1x majd Nate Buzolic történetet is csinálsz majd? :) Nagyon várom ezt a történetedet, mint a többit is! ♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon várom a kövi történetet,nekem
    Személy szerint Daniel és Joseph a kedvencim a sorozatból egyszerűen imádom őket <3

    VálaszTörlés