2012. július 15., vasárnap

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a kitartó olvasást, és az elismerő kommenteket. :)
Ennek a történetnek ugyan vége, de egy-két héten belül jelentkezem a következővel. Elárulok egy titkot: ma reggel már megírtam az első fejezetét. :)
Dióhéjban a sztori:

Aurélia Gracy Afrikából hazaérkező fotóriporter. Sajnos nagyon sötét titkot hordoz magával, és úgy gondolja, a munka, és a pihenés majd elfeledteti vele az emberi lélek sötét mélységeit. Kibérel hát két hétre egy isten háta mögötti házat Mexikó egyik kietlen vidékén, hogy a magányba és a munkájába vethesse magát. Csakhogy a házat - a bérbeadó trükkös pofátlansága folytán - néhány nappal később megkapja valaki mást is. Maga Joseph Morgan, aki a forgatások közti szünetet akarja eltölteni, távol a rajongóktól, fotósoktól, és újságíróktól. Egyikük sem lesz boldog a ténytől, hogy osztozniuk kell a házon, de a sivatagban sok választási lehetőségük nincs. Természetesen az összecsiszolódás nagyon nehéz, és sokszor csaknem megfojtják egymást. Ez csak akkor változik meg, és akkor kerülnek némileg közelebb egymáshoz, mikor egyiküket jókora baleset éri, és ráadásul a természet erői is összefognak a fiatalok ellen... vagy épp az érdekükben? :)

Remélem ez a történet is tetszeni fog nektek, és várhatlak titeket vissza, mint hűséges olvasókat. :)

4 megjegyzés:

  1. Én itt leszek az már tuti :D Nagyon jónak ígérkezik ez a mostani történet is :)) Aztán ha jönnek a fejezetek ugyanolyan időközönként jönnek,mint eddig? Az biztos,h én így is már alig várom,h Joseph-es... :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, ugyanígy hétvégenként fogom mindig hozni az új fejezeteket. Igy elég jól el is oszlik, nekem sem kell rohannom a héten, hétvégén van időm leülni megírni, a héten meg fejben mindig össze tudom rakni az újabb fejezetet. :)

    VálaszTörlés
  3. Igen, ugyanígy hétvégenként hozom majd a fejezeteket. Igy van arra időm, hogy hét közben fejben összerakjam, hétvégén meg van időm, hogy leüljek és megírjam. :)

    VálaszTörlés
  4. Jónak ígérkezik így előzetes alapján, már nagyon várom! És az még jobb hogy most nem Ian lesz benne, de félre ne értsd, nagyon tetszettek az eddigiek is, amiben ő szerepelt, meg még szívesen olvasnék olyat is tőled, de ez így izgibb, újabb egy kicsit :-) Úgyhogy várom!!!

    VálaszTörlés