2012. április 17., kedd

Az új történetről

Delia Carvell a Los Angelesi Állatrendőrség újonc nyomozója. Egy nap értesítést kap, hogy az egyik - főképp tehetősek által lakott - negyedben be kell fognia egy félelemtől megvadult kutyát. Sajnos a sors úgy hozza, hogy Delia elkövet egy apró hibát, ami kihatással lesz jövőjét tekintve. Az állat ugyanis egyenesen Ian kocsijának kerekei alá rohan.
Ian menedzsere perre viszi a dolgot, viszont magát Iant is elmarasztalják a közlekedési szabályok be nem tartása végett. Büntetésül mindkettejüket heti tíz óra közmunkára ítélik, amit a Los Angelesben lévő Ócenáriumban kell ledolgozniuk.
Egy idő elteltével azonban mindketten különös dologra lesznek figyelmesek. Az Ócenárium állatai - egyik a másik után - különös módon megbetegszenek, vagy éppen elpusztulnak. Az egymás iránti nem épp szívélyes érzelmeket félretéve, Deliának és Iannek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák az állatok további pusztulását, és eközben nem csak egy fondorlatos ügyletre, hanem az egymás iránti érzelmeikre is fényt derítenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése