2012. február 7., kedd

Sziasztok!

Mint látjátok, egy történet most véget ért. Remélem mindenkinek tetszett, és köszönöm azoknak, akik akár csak egy sor kommenttel is megtiszteltek. A ti véleményetek az, ami nekem lendületet és energiát ad az íráshoz, szóval, még egyszer, köszönöm nektek. :)
Lassan készülőben az új történet is, de ezúttal változtatok az eddig megszokott formákon, és nem Damon (vagy Ian), hanem Klaus lesz a főszereplője.
Nem tudom nem okozok-e ezzel csalódást, de bízzatok bennem, hogy legalább olyan lendületes és fordulatos történet következik, mint az eddigiek. Legalábbis én magam is bízom benne. :)
Egy-két héten belül meghozom az első fejezetet, szóval majd akkoriban sűrűn nézzetek be. Várok mindenkit vissza szeretettel!

Prophecy

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most jutottam oda, hogy elolvassam az utolsó részt, nagyon tetszett a nem szokványos befejezés, életszerűre sikerült. Reméltem, hogy Ian viselkedése a végén mégiscsak pozitív fordulatot vesz. Szívesen olvasnám ennek a sztorinak is a folytatását, de érdekelne az új, Klausos történet is. Köze lesz Caroline-hoz? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszett. :)
    Szerintem jó ötlet a váltás. Nagyon várom és szerintem ezzel nem vagyok egyedül :)

    VálaszTörlés
  3. Imádtam az előző történeted és az újat pedig alig várom :))

    Csak egy megjegyzésem lenne a régihez, az hogy én olvastam volna tovább még egy részt legalább amiben a szép jövőjüket mutatod be a kislánnyal.
    Mikor megláttam az oldal boritóját azt hittem, hogy egy olyan csodaszép kislányról is mesélsz majd aki ott van, akivel a távoli apukája két hetente találkozik és a luisianai naplementében együtt játszanak.Persze ez csak egy elképzelés részemről :))

    Pusz Tike

    VálaszTörlés
  4. Szerintem mindenki nagy örömmel fogja fogadni a Klaus-os történetedet is, legalább is én biztosan!!!! Mert mostanában a filmben is kezd szimpatikussá válni a karaktere, még azok után is, amiket tett ez előtt...főleg ahogy Caroline-nak próbál udvarolni :-))) Úgyhogy hajrá!!!! Gyerünk!!! Izgatottan várom az első részt !!!!!

    VálaszTörlés