2010. november 14., vasárnap

KÉSZÜLŐBEN AZ ÚJABB FOLYTATÁSOS TÖRTÉNET!

Sziasztok!
Előreláthatóan hét közepén (szerda) hozom az új folytatásos első fejezetét. A sorozat ezúttal a Tükröddé válva címre hallgat majd, és kissé másabb jellege lesz, mint az eddigi történeteknek. Damon fanok ezúttal abszolút előnyben. :)
A történet dióhéjban:
Angel McCoy három hónapja él Manhattenben, ahová zűrös kapcsolata lezárásaként menekült. Közeleg a karácsony, és Angel borzasztó egyedül érzi magát mindaddig, míg egy különös véletlen (vagy talán nem is olyan különös) egy nap többször is az útjába sodor egy pimasz, ám vonzó idegent. (Damon Salvatore). Angel jól érzi magát a fiú társaságában, mindaddig, míg ki nem derül Damon vámpír mivolta. Angel sosem akarja többé látni őt, mégis egymásra lesznek utalva, és kénytelenek lesznek összefogni, mikor Angelt egy olyan veszély fenyegeti, ami a múltból érkezik, és ami egy régi családi titokra derít fényt.
Remélem azzal, hogy némileg más körülmények közé helyezem a cselekményt, tetszeni fog nektek a történet! A véleményeket pedig természetesen nagyon kíváncsian várom.

7 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom és tűkön ülve várom a folytatést! engem nagyon felcsigáztál!! várom várom és őrülten várom!!! halja meg midenki izgatott sikolyom istenem nagyon nagyon várom!!!!!!!!!! na csajos rajongásomat félretéve csak komolyan: várom!! na jó ez nem ment hogy is mehetne hiszen ugrálhatnékom van mit egy őrültnek! a hülye rizsámat félretéve: VÁROM VÁROM ÉS VÁROM!! Nagyon jónak igérkezik! És remélem minél előbb hozod és nem akarod pattanásik feszíteni izgalmunkat!!

    VálaszTörlés
  2. Oh oh oh... köszi köszi köszi! Úgy látom, már pozitív érdeklődő van. :)
    szerda reggel fel lesz töltve az első fejezet, de most - lévén kissé sűrűsödik a műszakbeosztásom, ill jön a karácsonyi mizéria - valószínű tartani fogom magam az egy héten max két fejezet jelenik meg időrendhez.

    VálaszTörlés
  3. Hali!Hát ez zseniálisan hangzik:):):) Már alig várom!!! Már most beleszerettem!!

    VálaszTörlés
  4. Lexi, már nem kell sokat várnod szerda reggelig. De lehet, hogy megkönyörülök rajtatok, és már péntek éjfél tájban fenn lesz. :). Majd veled konzultálok Damon ügyben, te úgyis ismered. :D :D

    VálaszTörlés
  5. illetve kedd éjfél éjfél tájban lesz fenn. már azt sem tudom mit írok.

    VálaszTörlés
  6. Szia kedves Prophecy!

    Elöször is szeretnék gratulálni a történeteidhez, fantáziadúsak és egyszerüen lenyügözöek. Damon a kedvenc karakterem és Te tökéletesen illusztrálod öt. Már elöre örülök az új történetedhez és nem titkolom, egyenesen imádom már most és pont azért mert nem Elena lesz a föhösnö. Kedvelem Elenát, de valahogy a szerelmi hármasuk nekem már néhol sok. Pl. ( szereti Stefant de azért nem bánja, ha prütyköl Damonnal) Igen ez utalás az elözö rörténetedre, de semmiképp nem kritizálom mert imádtam legjobban azt a részt amikor egymásra találtak Damonnal...ami nem tartott sokáig :(((.

    Szóval, sok sikert és ihletet az új törihez.

    Timi

    VálaszTörlés
  7. Szia Timi!
    Nagyon szépen köszönöm a véleményed. Komolyan mondom, ez nagyon jól esett tőled, még így ismeretlenül is. :)
    Nos, én próbáltam kissé kilépni Mystic Fallsból a mostani történettel (ami nem jelenti azt, hogy utána nem térhetek majd vissza oda, a soron következő folytatásossal, ez a jövő zenéje: ). Igazából azzal, hogy Elena szereti Stefant, mégis félrelép Damonnal, próbáltam érzékeltetni azt a bizonytalanságát ami a sorozatban is előjön számomra a két fiúval kapcsolatban. Remélem ez valamennyire bejött.
    De a mostani történetben nem lesz Elena és Stefan sem, csupán néhány mondat erejéig történik rájuk utalás. Itt a főszereplő egyértelműen Angel és Damon. Már csak holnap estig kell várnod, és 23-00 óra között fel is kerül az első fejezet.
    Várlak szeretettel, és természetesen üdvözöllek az olvasók körében!

    Prophecy

    VálaszTörlés