2010. október 29., péntek

Egy nehéz nap éjszakája (18!!!) CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

Egy nehéz nap éjszakája

FIGYELEM, EROTIKUS TARTALOM!!!

(ezt a ficet mostani pletykák ösztönözték, miszerint  Ian Somerhalder (Damon) és Nina Dobrev (Elena) a sorozat folytatása során összejöttek egymással)

A liftajtó egy halk szusszanással szétnyílt, és három alak lépett belőle a hotelfolyosó mintás szőnyegére. A két oldalon haladó két férfi szinte csak vonszolta magát, középen viszont egy fiatal lány meglehetős lelkesedéssel csicsergett.
- Jaj fiúk, ne csináljátok már…. Nem kérek sokat tőletek!
Időközben megálltak az egyik ajtó előtt, és a fiatalabb fiú a zárba lökte a kulcsot.
- Nem, Nina – válaszolta – ez nekem ma nem fog menni. Ha nem vetted volna észre, én ma kemény munkát végeztem. Veled ellentétben – mire a lány megjátszott sértődöttséggel finoman mellbevágta. – De komolyan. Egyszerűen hulla vagyok és kész.
- Még szép. Vámpír vagy barátom – vigyorgott az idősebb fiú, de arcán már neki is látszott a mai nap minden huzavonája.
- Igen – nyújtózott Paul – viszont most semmi másra nem vágyom, csak egy hatalmas fürdőre, aztán az ágyamra. Egyedül – tette aztán hozzá a másik kaján vigyorára reagálva.
- Hát jó – adta meg magát Nina kissé csalódottan, aztán odahajolt, és finom puszit adott a fiú homlokára – Aludj jól. Holnap találkozunk!
Paul búcsút intett, aztán néhány másodperc múlva becsukódott mögötte a szobaajtó. Nina és Ian néhány méter után újra megálltak, és most Ian kotorászott a zsebében a kulcs után.
- Szóval te is visszautasítasz ma este? – kérdezte Nina ártatlanul félrebillentett fejjel, tudva jól, hogy ezzel a kismacskás gesztussal leveszi a férfit a lábáról. – Két nap múlva befejezzük a forgatást, és hazamegyünk. Szeretnék ma este a barátaimmal lenni picit! Csak egy órát maradnánk, meg akarom nézni a tévében azt a zombis horrort, amit említettem.
- Zombis horror? – sóhajtott Ian. – Ezt hívják nálad szakmai ártalomnak?
Nina elindította a kezét, de Ian nevetve lefogta.
- Van egy ajánlatom – nézett a lányra. – Egy ital nekem is nagyon jól esne, de semmi kedvem a mai nap után egy bárszéken nyomorogni, és a ricsajt hallgatni. Tegyük rendbe magunkat, aztán mire a film kezdődik, gyere át. Van kaja a hűtőben, chips a szekrényben, és rengeteg ital a bárszekrényben. És hogy lásd, kivel van dolgod, megnézem veled a zombijaidat is. Mit szólsz hozzá?
- Ez nagyszerű! – mosolyodott el a lány, aztán odahajolt és most Ian kapott egy ugyanolyan puszit, mint az előbb Paul. – Nemsokára nálad leszek – aztán könnyedén arrébb szaladt egy ajtóval, és mire Ian kinyitotta a sajátját, már el is tűnt mögötte.

*****

Ian a fürdő ajtajában leszórt magáról minden ruhát, aztán a zuhany alá lépett és megengedte a vizet. Csak állt alatta, hagyta, hogy a forró sugár kimossa a fáradtságot a testéből. Arcán még mindig égett Nina apró puszija. Képtelen volt kiverni a fejéből azt a képet, ahogy egy szobával arrébb Nina most ugyanígy áll a tus alatt, egy pillanatra sem tűnt el szemei elől az a jelenet, ahogyan a lány testén ugyanígy végigfolyik a víz, mint most az övén… Nagyot sóhajtott. Túlságosan tetszett neki a lány, és túlságosan régóta. Emlékezett rá, hogy amikor a legelső forgatás előtt Julie bemutatta őket egymásnak, és kezet fogtak, mintha villamos áram járta volna át a testét Nina érintésétől. Aztán azok a jelenetek, amiket együtt forgattak… Néha nagyon nehéz volt Damonként szemétnek lennie a lánnyal, amikor szíve szerint megcsókolta volna, akár ott a stáb szeme láttára is. Néha maga is úgy látta, hogy Nina is gyakran rajta felejti a szemét, de nem mert lépni mégsem, és randira hívni a lányt. Félt attól, hogy a 10 év korkülönbséget Nina túl soknak találná.
Érezte, ahogyan teste reagál a gondolataira, de most nem akart engedni a vágyainak. Egy mozdulattal hidegre állította a zuhanyt, aztán megfeszülő testtel addig állt a jeges sugár alatt, amíg a vörös felhő el nem úszott az agyából. Aztán kiugrott, gyors mozdulatokkal törölközni kezdett, átöltözött, és terepszemlét tartott a bárszekrényben.

*****

Nina nemsokára be is kopogott Ian ajtaján. A férfi nemrég végezhetett a zuhanyzással, mert szétnyitott ingben, és nedves hajjal nyitott ajtót, és egy mozdulattal betessékelte a lányt, aztán visszasétált a kis szekrényke nyitott ajtajához. Ahogy leguggolt, hogy felszedjen néhány zacskó chipset, a lány megpróbálta levenni szemeit a farmer megfeszülő hátsó részéről. Aztán mikor rajtakapta önmagát, elfordult, és próbált valami értelmes gondolatot az eszébe juttatni. Nem sok sikerrel.
- Azt hiszem – egyensúlyozott oda néhány zacskó rágcsálnivalóval Ian a kanapé elé, és a dohányzóasztalra leszórta az egész rakományt, majd begombolta magán az inget - ez elég lesz. De ha gondolod, rendelhetünk egy pizzát is.
- Már vacsoráztam – rázta a fejét Nina, és örömmel hallotta, hogy képes uralni a hangját.
- Oké – jött a válasz – akkor chips, pattogatott kukorica, éééés….. – egy üveg vodkát, és egy üveg whiskyt varázsolt elő az ágy mellől.
- Melyik legyen? – kérdezte a lány az üvegeket méregetve.
- Mindkettő – vigyorgott Ian – ma este a vendégem vagy.
- Nem lesz ez a két üveg ital kicsit sok? – kérdezte Nina.
- Mondtam egy szóval is, hogy mindkettőt igyuk fenékig? – forgatta meg szemeit Ian, aztán elindult poharakért, de két lépés után megtorpant és visszafordult – Igaz is, ugye vagy már 21? – vonogatta pimaszul a szemöldökét, mire Nina hozzávágta a kanapé egyik párnáját.
Ian felnevetett, aztán nemsokára két pohárral, és egy jegesvödörrel tért vissza. Ügyesen töltött két pohár italt, beleszórt néhány jégkockát, aztán elvetette magát a kanapén, Nina pedig felszólítás nélkül követte.
- Az első évadzáróra! – emelte meg Nina a poharát.
- A második évadra! – viszonozta a gesztust Ian, aztán egymásra mosolyogtak, és felhajtották a tüzes italt.
- Várod már ezt a kis vakációt? – kérdezte Ian a percnyi csendben.
- Igen is, és nem is – vont vállat a lány – Jó lesz végre újra a családommal lenni, a megszokott környezetben, hotelszobák meg fotósok nélkül. De van, ami hiányozni fog. Például te és Paul. Ugye azért meglátogattok néha?
- Nem örökre szakadunk el egymástól – mosolygott Ian – ez a három hónap úgy el fog telni, hogy észre sem veszed – tette hozzá. – De ha neked nem elég, hogy itt napi 16 órában bennünket kell bámulnod, hát legyen. Én biztos meglátogatlak. És ahogy ismerem, Pault sem kell kérlelned.
A lány őszinte, boldog mosolya láttán Ian nagyon nehezen tudta visszafogni magát, hogy ne kezdje el feltűnően bámulni Nina finom ajkait, így hogy levezesse zavarát, a távirányító után kezdett kapkodni, aztán egy gombnyomással lekapcsolta a villanyt.
- Ó – kiáltott fel Nina – milyen igazad van! Azt hiszem, már elkezdődött a film!
A képernyőn nemsokára egy szétesőben lévő hulla jelent meg, amint más hullákkal együtt egy várost próbáltak éppen megszállni.
- Fel nem foghatom, mit eszel ebben – csóválta a fejét Ian, mikor a halottak élvezettel kezdtek falatozni egy élő emberből – gusztustalan.
- Az, viszont rém izgalmas – igazította meg a haját a lány, szemét egy pillanatra sem véve le a tévéről. Iannak így volt lehetősége, hogy szeme sarkából Ninát nézze. Végigtapogatta pillantásával a finom vonalú arcot, a fitos orrot, az őzikeszerű, barna szemeket, és legszívesebben a lány puha hajába túrt volna, amelynek édes, kókuszos illatát odáig érezte. Nagyot sóhajtott, aztán észbe kapott, és ő is a képernyőre függesztette a szemét, bár összehasonlíthatatlanul jobban tetszett neki az előbbi látvány.
Ahogy haladt egyre jobban előre a film, úgy vált Nina egyre izgatottabbá. Fészkelődött, és a feszült jeleneteknél egyre közelebb húzódott Ianhez. Aztán mikor néhány másodperces csend után, egy hirtelen jelenetben egy kisebb hangrobbanás töltötte be a szobát, a férfi keze után kapott, és megszorította.
- Te jó ég – súgta. – Ez egyre ijesztőbb.
- Biztos, hogy ezt végig kéne nézni? – kérdezte Ian, mire csak egy bólintást kapott válaszul, de Nina nem húzta vissza kezét a tenyeréből. Ian újra érezni kezdte azt a különös vibrálást a lány érintése nyomán, amit eddig bármikor. Nagyokat lélegezve próbált úrrá lenni önmagán, több-kevesebb sikerrel.
Azt már csak fejcsóválva nézte, ahogy Nina egyre közelebb fúrja magát hozzá, mígnem végül olyan közel ült hozzá, hogy a testük összeért.
- Ugye nem kell egész éjjel az ágyad mellett posztolnom, hogy ne legyenek rémálmaid? – kérdezte mosolyogva, aztán felemelte karját, hogy Nina a vállára bújhasson, ő pedig átfogta a lány vállát. Nina csak a fejét rázta, és a férfi vállára hajtott fejjel nézte tovább a filmet. Egyik karját a fiú dereka alá csúsztatta, mire Ian szisszent egy nagyot.
- Mi az? – emelte fel a lány a fejét – Fájdalmat okoztam?
- Nem – jött nyögve a válasz – nem te. Hanem a mai nap. Tony egy kicsit túlzásba vitte a hevességet, azt hiszem. Nem túl kellemes dolog, amikor egy verekedős jelenetben az embert többször is a falhoz vagdossák.
- Hagy nézzem – mondta a lány, és mikor Ian engedelmesen hátat fordított, felemelte derekán az inget. – Hát ez elég csúnya – vonta össze a szemöldökét. – Nemcsak a derekadon van egy nagy zúzódás, de itt is kék-zöld – húzta kezét végig Ian lapockáján. A férfi érezte, ahogyan testén minden apró pihe megemelkedik ettől a finom érintéstől. Visszahúzta az inget, aztán elfoglalták mindketten előbbi pozíciójukat. Ahogy a lány feje a vállához ért, még jobban megérezte a hajából áradó illatot, és minden erejére szüksége volt, hogy parancsolni tudjon magának. Nina gyengéd mozdulattal Ian mellkasára fonta a karját, mire a férfi felemelte a kezét, és cirógatni kezdte a lány karját. Nina érezte, hogy a férfi légzése felgyorsul, és jól tudta, mit jelent ez. Ő is nehezen volt képes uralkodni magán, de nem akart kezdeményezni. Nagyon tetszett neki a férfi, de mindig tartott tőle, hogy Ian csak egy kis csitrinek tartaná őt, akinek még a fenekén a tojáshéj. De most mintha ez a néhány pohár ital megtette volna a hatását, és elfújta volna belőle ezt a félelmet. Felemelte fejét, belenézett Ian szemébe, és érezte, ahogyan a férfi tekintete mágnesként tartja fogva az övét, és hogy szinte felfalja őt.
Ian felemelte a kezét, végigsimította a lány haját, tekintete szemeiről a szájára siklott.
- Ha most nem teszem meg, beleőrülök – suttogta, utolsó józan eszével visszafogva magát.
- Hát akkor még mire vársz? – kérdezte halkan Nina, és behunyta szemét, mikor a férfi puha ajkai az ő ajkaihoz értek. Egy pillanatig csak egymásnak feszültek, aztán gyengéden egymásba haraptak. Nina egy pillanatra belemosolygott a csókba, érezte, ahogyan Ian nyelve végigsimogatja ajkát, várva a bebocsátást, és ő készségesen engedelmeskedett. A két nyelv találkozott, és lassú, játékos táncba kezdett. Nem siettek el semmit sem, mintha a pillanat varázsa törékennyé tenné őket is. Az egymásra való hosszú várakozás most nem hevességet, hanem gyengédséget szült, és mindketten érezték, hogy ez így a jó. Levegőért kapkodnak, mikor szétválnak, aztán Ian tekintete végigcirógatja a lány testét. Nina látja ezt, és végigfut rajta a jóleső borzongás. Ian megbűvölten figyeli, vonzza őt a lányból áradó érzékiség, mintha elektromos szikra pattogna benne, szeretné ezt a testet érinteni már, nagyokat sóhajtva nézi, és nagyot nyel, mikor a lány az ő inge alá csempészi kezét, és végigsimogatja hasának izmait.
- Nina – súgja halkan, noha úgy érzi most helyben beleőrül a vágyakozásba – biztos vagy benne, hogy akarod? – kérdi a lány arcát tenyerébe fogva. – Nem muszáj megtennünk, ha nem.
A lány ránéz. Olyan édes ez a fiú, hogy ennyire figyel rá, elmosolyogja magát, és fülébe suttog.
- Akarom – lehelete perzseli Ian fülét, és minden érzékét – még soha semmit nem akartam ennyire.
Beszívják egymás illatát, Ian feje kiürül, már semmi gondolatra nem képes, csak a lány tölti be tudatát. Újra megcsókolják egymást hosszan, bensőségesen. Mindketten tudják, hogy megkapják, amire eddig csak sóvárogtak, amit eddig csak kívántak. Ian keze finoman megemeli a lány pólóját, és kezét a derekára teszi, tenyerét szinte égeti a sima, forró bőr. Lassan egyre feljebb tapogatózik, mígnem elér a lány melléig. Kezével óvatosan végigsimogatja a domborulatokat, de iszonyúan zavarja a fehérnemű.
- Levehetem ezt? – kérdi rekedten, és Nina pólójára mutat.
- Hát persze – jön a halk válasz, és segít neki kibújtatni magát a parányi felsőből, aztán Ian két mozdulattal megszabadítja a csipkés melltartótól is. Lélegzete elakad, mikor Nina keblei teljes pompájukban előbukkannak. A lány mosolyogva hagyja, hogy Ian a tekintetével szeretgesse testét, míg az ő kezei is életre kelnek, és őrjítő lassúsággal gombolják ki a férfi ingét. Az ujjak szétnyitják a gombokat, aztán a férfi mellkasát simogatják, és érzi, ahogy Ian tenyerébe veszi melleit, és gyengéden cirógatni kezdi őket. Felsóhajt, behunyja szemét, élvezi ezt az érzést, és még többet akar belőle. Ian ujjai finoman becézgetik mellbimbóját, amíg ki nem csúcsosodnak, és nem bír magával, újra éreznie kell a férfi szájának és nyelvének zamatát. Odahajol, ajkuk újra találkozik, és a férfi felnyög, mikor Nina leheletfinoman végigsimítja nadrágjának elejét. Átkarolják egymást, ami még nagyobb forrósággal tölti el mindkettőjüket, mintha egész testük lángokban állna. Ian óvatosan gombolja ki a lány nadrágját, lassan húzza le róla, és levegőt venni is elfelejt, mikor meglátja Ninán a falatnyi fehérneműt. Hanyatt fekteti az ágyon, lábai közé fészkeli magát, és miközben millió apró csókkal kényezteti el testét, melleit, érzi ahogy a lány csípője mozogni kezd alatta, és ez utolsó józan eszének minden maradékát messze kergetni. Nina keze közéjük férkőzik, szétnyitja a férfi nadrágját, és egy apró mozdulattal alá nyúl. Szívják egymás ajkait, miközben Nina átadja magát a részegítő érzésnek, és kezeivel szeretgeti Iant. A férfi fel-felnyög az ujjak gyengéd érintésére, aztán kivonja magát a mámor alól, és feltérdel, lehúzza a lányról az apró alsóneműt. Néhány másodpercig nem képes mozdulni sem, csak tekintetével simogatja végig a lány testét, aztán visszafekszik rá, vállának gödrét csókolja, finoman nyakába harap, és összemosolyognak egy pillanatra. Aztán Ian ajka és nyelve lejjebb vándorol, Nina melleit kezdi kényeztetni, mire ő a fiú borzas hajába túr, és magához húzza a fejét még jobban, kérve, hogy csinálja még, hogy szeretgesse őt. Az édes nyelv már a hasán táncol, aztán combjának belső felét simogatja, végül finoman átsiklik a lány testének legérzékenyebb pontjára. Nina halkan felkiált a rátörő kéjtől, ujjai Ian hajában játszanak, csípőjét felemelve segíti a fiút, hogy minél közelebb vigye őt a gyönyörök országához. Ian felnéz, ködös tekintetük találkozik. Nina a vállánál fogva felhúzza őt magához, aztán levarázsolja róla a farmert a boxerral együtt, és önkéntelenül is végignyalja száját, mikor meglátja teljes valójában előbukkanni merev férfiasságát. Gyöngéden kezébe veszi, finoman simogatni kezdi, és érzi, ahogy a férfi teste megfeszül. Aztán Ian lefejti magáról az ujjait, és újra visszafészkeli magát lábai közé.
- Ezt inkább ne – suttogja, és a lány szemébe néz.
- Nem jól csináltam? – kérdez vissza Nina suttogva, és parányi félelemmel tekint Ian szemébe, aki elmosolyogja magát.
- Pont ellenkezőleg – leheli halkan – túl jól. Egyszerűen csak…..nem akarok túl gyors lenni – s mikor látja a lányon a megnyugvást, újra megcsókolja őt. A csók egyre hevesebbé válik, és mindketten tudják, hogy itt a pillanat, de Nina elszakítja magát a férfi szájától.
- Valamit elfelejtettünk – pihegi a fülébe, és Ian megérti őt.
- Egy pillanat és itt vagyok – súgja, aztán felpattan, és kirohan a fürdőbe, sietősen matatva a kis orvosságos szekrényben, hogy alig néhány másodperc múlva egy kis csomagot lóbálva siessen vissza. Újra elfoglalja helyét Nina lábai között, és gyengéd puszit ad ajkaira.
- Meg vagyunk mentve – mormolja a fülébe halkan, mire Nina aprót nevet. Egymás szemébe néznek, aztán Ian feltérdel. Nézi, ahogyan a lány kibontja az apró csomagot, és néhány mozdulattal ráügyeskedi az óvszert. Újra összesimulnak, aztán Nina megérzi, ahogyan a férfi finoman beléje csusszan, és két-három óvatos lökés után teljesen eltűnik benne. Összeszorítja száját, megpróbálja magában tartani gyönyörét, de képtelen rá, és kéjesen felnyög. Nem hunyja le szemét, látni akarja Ian arcát, érzi, ahogyan a fiú apró mozdulatokkal ringatja csípőjét, hallja a gyönyör hangjait, látja nyakának ereit, ahogyan megfeszülnek az édes kíntól. Nina halkan felkiált a mámortól, lábait átkulcsolja a férfi csípőjén, testét felfelé feszíti, hogy minél nagyobb felületen találkozzanak. Mellkasuk összedörzsölődik, és ez még jobban fokozza élvezetüket. Nina látja, ahogyan a fiú homlokán elindul egy izzadtságcsepp, magához húzza a fejét, lecsókolja róla, aztán nyelvük újra bolond táncba kezd. A lány érzi, ahogyan forró, izmos karok ölelik, nyelvével végigsimít Ian vállán, míg a fiú a nyakába harap, ettől Nina testén még inkább végigfut a gyönyör.
- J…Jó így? – kérdi Ian szinte fulladozva, mire Nina még szorosabban öleli magához.
- I..i…igen – liheg a lány halkan, és belső izmait megfeszíti, aztán elernyeszti, és Ian meglepő hevességgel reagál erre.
Ian most egy pillanatra még mélyebbre hatol, Nina legszívesebben kiabálna a gyönyörtől, de csak halk nyöszörgéssel jelzi, hogy mennyire jó neki ez az érzés. A fiú testének mozgása egyre gyorsabb, egyre hevesebb, és a lány halk kiáltásokkal ösztökéli, hogy vigye őt minél messzebb a földről. Nina teste megrándul, nem bírja magában tartani tovább gyönyörét. Körmével Ian hátába kapaszkodik, fülébe nyögdécsel, és a gondolatok teljesen elmosódnak elméjében. Érzi, hogy közel a kéj, és testét mozgatva segít a fiúnak, hogy mindketten elérjék a beteljesülést. Ian felnyög, de hangja elcsuklik.
- Én…én…elmegyek – súgja a lány fülébe. Nina teste a következő pillanatban megfeszül, háta ívbe hajlik, és csak szorítja magához a fiút, kéjes nyöszörgése zene Ian fülében, érzi a lány testében az összeránduló izmokat, aztán az ő testén is végigvág korbácsával a gyönyör, kéje hullámokban tűnik el Nina testében, aztán félájultan a lányra borul, és csak ölelik egymást kimerülten, hallják a másik ziháló légzését. Percek telnek el, mire képesek megmozdulni. Ian felemeli a fejét, egymás szemébe néznek, aztán elmosolyodnak, és gyengéd csókot váltanak.

*****

- Nem bántad meg? – kérdi Ian kicsit később, magához ölelve Ninát, és gondoskodóan egy takarót ügyeskedik a lány teste köré.
Nina felnéz, az előbbi gyönyör még mindig ott csillog az arcán.
- Kicsit sem – súgja halkan, aztán megcsókolják egymást. Néhány másodpercig csend uralkodik, aztán Nina felemeli fejét Ian válláról, és a fiú szemébe néz.
- Mire gondolsz most? – kérdezi félénken. Ian a lányra néz, gyönyörködik benne szótlanul, aztán végigsimítja arcát.
- Arra, hogy holnap ugyanitt folytathatnánk – mosolyog csibészesen Ian, és mikor Nina elneveti magát  a lány szemeibe néz, és a lány ilyen komolynak még soha nem látta őt. – És arra gondolok, hogy nagyon szeretlek.

Vége

2 megjegyzés:

  1. awh ez nagyon jó lett :D:D :P
    puszi: ♫♥Nikahh♫♥

    VálaszTörlés
  2. ahhww *-*
    ez nagyon jó lett! BEST! :DDDD♥
    áááúú de felvagyok pörögve irtó jó srory :)))

    VálaszTörlés